Even voorstellen 


Wij zijn Pia en Lonneke trotse eigenaren van studio Coco & Spa. 

Wij zijn beiden groot dierenliefhebber met een grote voorliefde voor honden en katten. Onze liefde voor dieren heeft ons op het idee gebracht om onze eigen trimsalon te beginnen in combinatie met spa.

 

Pia is opgegroeid met honden en Lonneke met katten. Wij hebben zelf twee honden en twee raskatten die regelmatig in de salon te vinden zijn.


Wij hebben beiden een achtergrond in de beauty sector. Pia als allround kapster en Lonneke als wellness/schoonheidsspecialist. 
Dit werk hebben wij altijd met veel liefde en passie gedaan en hebben deze ervaringen meegenomen naar een nieuw level. Wellness voor hond en kat want niet alleen wijzelf verdienen een spa moment.

 

De trimsalon met aandacht voor uw trouwe viervoeter, voor hond en kat. Van trimbehandelingen zoals het plukken of scheren tot een volledige spa verwenbehandeling wij hebben alles in huis.

Pia heeft zich gespecialiseerd in honden en Lonneke heeft zich gespecialiseerd in katten. Zo hebben wij alle expertises in huis voor de juiste zorg.

Wie is Coco?

Onze eigen kat "Coco" is de inspiratie geweest voor deze naam. Zij is een eigentijdse kat met een lief en eigen karakter. Dit willen wij ook uitdragen als Studio Coco divers met een eigen karakter. Zo is de naam Studio Coco ontstaan.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze salon. 


Liefs Pia & Lonneke
Team Studio Coco