Even voorstellen 


Wij zijn Pia en Lonneke trotse eigenaren van studio Coco & Spa en partners in de breedste zin van het woord. 

Wij hebben elkaar leren kennen op de middelbareschool waar wij samen werkten aan dier en natuur projecten. Vanaf toen altijd samen gewerkt en gestudeerd.

Wij zijn beiden groot dierenliefhebber. Pia is opgegroeid met honden en Lonneke met katten. Wij zijn trotse eigenaren van twee honden en twee raskatten die regelmatig in de salon te vinden zijn.

Wij hebben beiden een achtergrond in de beauty sector. Pia als allround kapster en Lonneke als wellness/schoonheidsspecialist. Dit werk hebben wij altijd met veel liefde en passie gedaan maar vonden het tijd voor een nieuwe uitdaging. Alle ideeen en ervaringen hebben wij gecombineerd en geïnvesteerd in Coco.

Studio Coco is de trimsalon met aandacht voor uw trouwe viervoeter, voor hond en kat.
Wij zijn met trots aangesloten bij ABHB.
ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB zijn altijd gediplomeerd en ingeschreven bij de KvK.

Wij verzorgen trimbehandelingen zoals het plukken of scheren of knippen van de vacht. Of een volledige spa verwenbehandeling in het ozon Spa bad of een oppeppende BSD behandeling op maat.

Wij zijn gediplomeerde trimmers, Pia heeft zich in voorjaar van 2023 gespecialiseerd in de complexe vacht van de pomeriaan/pom/keeshond.
Lonneke heeft zich gespecialiseerd in kattengedrag en verzorging. Zo hebben wij alle expertises in huis voor de juiste behandeling. 

Liefs Pia & Lonneke
Team Studio Coco