Even voorstellen 


Wij zijn Pia en Lonneke trotse eigenaren van studio Coco & Spa en partners in de breedste zin van het woord. 

Wij hebben elkaar leren kennen op de middelbareschool waar wij samen werkten aan dier en natuur projecten. Vanaf toen altijd samen gewerkt en gestudeerd. 

Wij zijn beiden groot dierenliefhebber. Pia is opgegroeid met honden en Lonneke met katten. Wij hebben twee honden en twee raskatten die regelmatig in de salon te vinden zijn.

Wij hebben beiden een achtergrond in de beauty sector. Pia als allround kapster en Lonneke als wellness/schoonheidsspecialist. Dit werk hebben wij altijd met veel liefde en passie gedaan. Wij hebben deze ervaringen meegenomen naar onze eigen salon.

Studio Coco is de trimsalon met aandacht voor uw trouwe viervoeter, voor hond en kat.
Wij zijn met trots aangesloten bij ABHB. ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB zijn altijd gediplomeerd en ingeschreven bij de KvK.

Wij verzorgen trimbehandelingen zoals het plukken of scheren van de vacht tot een volledige spa verwenbehandeling of BSD behandeling. Wij hebben alles in huis en hopen u snel te mogen verwelkomen.

Pia is gediplomeerd trimmer en heeft zich gespecialiseerd in honden. In het voorjaar van 2023 heeft Pia zich gespecialiseerd in de complexe vacht van de pomeriaan/pom/keeshond.
Lonneke is gediplomeerd trimmer en heeft zich gespecialiseerd in katten en in de vachtverzorging van de hond. Zo hebben wij alle expertises in huis voor de juiste zorg.

Liefs Pia & Lonneke
Team Studio Coco